A termékek kicserélése


Ha a megrendelt méret nem felel meg Önnek, és másik méretet szeretne kapni, vagy ki akarja cserélni a kapott terméket a weboldalon levő másik termékkel, akkor a megrendelés kézhezvételétől számított 14 nap áll rendelkezésére a csere igénylésére.

A szolgáltatás költsége 1200 Ft. 

A pénzt kifizetik a DPD futárnak, mikor kézbesíti az új terméket.


A csere eljárás

1. Győződjön meg arról, hogy a megváltoztatni kívánt termék nem volt használva és újra eladható. A visszaküldött termék nem lehet sérült, nem tartalmazhat használati nyomokat, minden tartozékot és címkét sértetlen módon kell visszaküldeni, és tartalmaznia kell a kísérő okmányokat, amelyekkel a szállítást teljesítették.


2. Figyelmesen töltse ki a csere űrlapot a következő link elérésével: https://bit.ly/32JjxLB


Kérjük, ellenőrizze még egyszer, hogy a megadott adatok helyesek-e. Ha a szükséges információk hiányoznak vagy hiányosak, késéseket jegyezhetnek a csere teljesítésének időszakában.


3. Készítse elő a csomagot: Kérjük, csomagolja be a visszaküldeni kívánt terméket, hogy szállítás közben ne sérüljön meg.


Miután megkapjuk a kitöltött Csere űrlapot, megbízzuk azt a futárszolgálatot mellyel együtt dolgozunk, hogy vegye fel a csomagot öntől.

4. A DPD futárszolgálat a csereigénylés regisztrációjától számított 1-3 munkanapon belül megérkezik a csomag átvételére.


5. A csomag átvétele után elküldjük az ön által kért új terméket. A csomagot a DPD futárszolgálat szállítja ki, a szolgáltatás költsége 1200 Ft.

A csere eljárás, a csere űrlap kitöltésétől számított akár 2 - 14 munkanapot is eltarthat.

A termékek cseréjével, visszaküldésével kapcsolatos bármilyen részlet vagy félreértés esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben contact@backmed.hu vagy a +3617009013 telefonszámon.Fontos:

* Kérjük, ellenőrizze még egyszer, hogy a Csere űrlapon megadott adatok helyesek-e. Ha a szükséges információk hiányoznak vagy hiányosak, késések lehetnek a csere teljesítésének időszakában.
** Győződjön meg arról, hogy a megváltoztatni kívánt termék nem volt használva és újra eladható.


  • Eredeti Eredeti Termékek
  • Prémium Minőség
  • 2 éves Garancia
  • Ingyenes szállítás