A termékek visszaküldése


A megrendelt termékeket a megrendelés kézhezvételétől számított 14 napon belül visszaküldheti.
Kérjük, ellenőrizze, hogy a visszaküldeni kívánt termék megfelel-e a visszaküldési feltételeknek.

Ha ki szeretné cserélni a kapott terméket egy másik mérettel vagy más termékkel, kérjük, keresse fel ezt a linket: https://bit.ly/32JjxLB.


A visszaküldési eljárás


1. Győződjön meg arról, hogy a visszaküldeni kívánt termék megfelel a Visszatérítési Feltételeknek (alább ellenőrizhető)

2. Óvatosan töltse ki a visszatérítési űrlapot a következő link elérésével: https://bit.ly/2YN4fUI

Ha a szükséges információk hiányoznak vagy hiányosak, késések léphetnek fel a visszatérítési időszakban, ezért kérjük, ellenőrizze még egyszer, hogy a megadott adatok helyesek-e.

3. Készítse elő a csomagot: Kérjük, csomagolja be a visszaküldeni kívánt terméket, hogy szállítás közben ne sérüljön meg.

4. DPD futár érkezik az ön címére, hogy átvegye a csomagot.

A visszatérési költség 1200 Ft.
Ezt az összeget levonjuk a teljes összegből, amelyet visszatérítünk önnek.


VISSZATÉRÍTÉSI FELTÉTELEK

 1. A terméket a kézbesítéstől számított 14 naptári napon belül vissza kell küldeni.

 2. A terméket még nem használták, és újraértékesíthető. A visszaküldött termék nem lehet sérült, nem tartalmazhat használati nyomokat, minden tartozékot és címkét sértetlen módon kell visszaküldeni, és tartalmaznia kell azon kísérő okmányokat, amelyekkel a szállítást teljesítették. Ha a visszaküldött termék sérült, egyértelmű felhasználási jelei vannak, és nem értékesíthető új termékként, fenntartjuk a jogot, hogy díjat számítsunk fel egy új termék és egy már használt termék közötti árkülönbség fedezésére, vagy ha ez olyan állapotban van, amely nem engedi számunkra, hogy újra eladjuk, fenntartjuk a jogot a termék elutasítására.

 3. A visszatérési költség 1200 Ft.
  Ezt az összeget levonjuk a teljes összegből, amelyet visszatérítünk önnek. 

 4. A visszaküldött termékeket megfelelően csomagolni kell, hogy szállítás közben a termék ne sérüljön meg.

 5. A megrendeléskor kiválasztott fizetési módtól függően, a pénzt ugyanazon a módon visszaküldik. Ha a megrendelést utánvétellel vagy banki átutalással fizették ki, a pénzt az Ön által a Visszatérési űrlapon megnevezett bankszámlára fizetik vissza. Kártyás fizetés esetén a pénzt ugyanazon a módon és azon a számlán kell visszafizetni, ahonnan a fizetés beérkezett.

 6. A visszatérítési érték visszafizetését a regisztrációtól számított legfeljebb 14 napon belül teljesítik.

 7. A visszatérített termékekkel együtt a csomagnak tartalmaznia kell a kitöltött visszatérítési űrlapot és a számla másolatát.

  A termékek visszaküldésével kapcsolatos részletekért vagy kérdések tisztázásáért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben contact@backmed.hu vagy telefonon: 17009013.

 • Eredeti Eredeti Termékek
 • Prémium Minőség
 • 2 éves Garancia
 • Ingyenes szállítás